Nuriye Halit Çebi Özel Eğitim Anaokulu

WEB https://orduozelegitimanaokulu.meb.k12.tr
Adres : Cumhuriyet Mah 1315 Nolu Sok. No5 B Blok Posta Kodu 52200 ALTINORDU/ORDU
VİZYON : Vizyonumuz-güncellenmektedir.
MİSYON : Misyonumuz-güncellenmektedir.
BAŞARILAR : Başarılarımız-güncellenmektedir.

Yabancı Dil : Yok
Isınma : KALORİFER-DOĞALGAZ
Servis : Güncellenmektedir
Ulaşım : ORDU KENT MERKEZİNDEN GİRESUN YÖNÜNE GİDİLİR,SAĞRA FABRİKASINA VARMADAN DENİZ TARAFINA DÖNÜLÜR VE OKULUN YÖN TABELALARI İZLENİR.ORDU KENT MERKEZİNDEKİ ORDU ÜNİVERSİTESİ-MEYDAN MİNÜBÜSLERİYLE FIAT SERVİSİ ÖNÜNDE İNİLİP KARAYOLUNDAN DENİZ TARAFINA GİDİLİR.
Yerleşim Yeri : OKULUMUZ ORDU KENT MERKEZİNE BAĞLI CUMHURİYET MAHALLESİNDEDİR.ORDU ÜNİVERSİTESİ CUMHURİYET YERLEŞKESİ,SAĞRA FABRİKASI,ÖZEL ÖĞRENCİ YURTLARI,KONUTLAR VE YAZLIK EVLER BULUNMAKTADIR.DENİZ KENARINA ÇOK YAKINDIR.HER BÜTÇEYE UYGUN KİRALIK EV BULUNUR.ORDU KENT MERKEZİNE ULAŞIM KOLAYDIR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ KENT MERKEZİNE BAĞLI CUMHURİYET MAHALLESİNDEDİR.OKULUMUZUN İL MERKEZİNE UZAKLIĞI 5 KM´DİR.
Kontenjan Bilgileri : Güncellenmektedir.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :